Billede af vand der falder

Hvad koster det at leje en vaskemaskine og er det for dyrt?

Måske, men… 

Hvad koster det at leje en vaskemaskine? Hos WhiteOn har vi på nuværende tidspunkt 3 vaskemaskiner, en til 149, en til 159 og en til 199 kr. om måneden.
Det kan koste mere i det lange løb for nogle. Men for mange kan det både være en besparelse og en tryghed, at leje en vaskemaskine. 

Mange oplever desværre, at der opstår uforudsete omkostninger, når man bruger sin vaskemaskine. Skulle vaskemaskinen gå i stykker af en eller anden årsag, er det hverken billigt at få den repareret eller købe en ny. Her kommer en af fordelene ind ved at leje en vaskemaskine. Der er nemlig ingen uforudsete omkostninger, hvis maskinen skulle gå i stykker, uanset om det er selvforskyldt eller ej. 

Prisen for at reparere en vaskemaskine er typisk mellem 2500 og 3280 kr. 
Det afhænger selvfølgelig hvad der er galt og hvor stort et problem det er. 

Hvis man lejer en vaskemaskine, får man også en vaskemaskine af høj kvalitet. Det gør også at det tøj man vasker, ikke bliver slidt og ødelagt, men holder længere, i modsætning til en billigere maskine der ikke skåner tøjet på samme måde.

Et billede af et kreditkort fra WhiteOns blog om hvad det koster at leje en vaskemaskine
Bliv klogere på din privatøkonomi hos grænseland

Hvor mange kwh bruger en vaskemaskine?

Udover at få en vaskemaskine af høj kvalitet, så får man også en vaskemaskine der er energivenlig. 

WhiteOn’s Bosch vaskemaskine bruger 0.655 kWh/cyklus baseret på eco 40-60 programmet. 
Hvor meget strøm vaskemaskinen bruger, vil altid afhænge af hvordan du vasker. 
Vores vaskemaskine har ActiveWater, hvilket betyder at vaskemaskinen selv tilpasser mængden af vand, til mængden af tøj. 
Det gør at maskinen er billig i drift og man kan spare penge på selve driften af maskinen. 

Altid hurtig hjælp når man lejer en vaskemaskine

Når man lejer en vaskemaskine fra WhiteOn er man garanteret hurtig hjælp, så du hurtigst muligt kan begynde at vaske igen. 

Det er frustrerende at skulle vente længe på, at der kommer en reparatør ud, for at kigge på vaskemaskinen. Vi sørger for at der kommer en ud og kigger på din maskine hurtigst muligt. Skulle skaden være så slem, at den ikke kan laves. Så har vi en erstatningsmaskine med, så du undgår at skulle sætte flere dage af til servicebesøg, men hurtigt kan komme i gang med at vaske tøj igen.

WhiteOn er til dem der ønsker den nemme løsning

WhiteOn er til forbrugeren der værdsætter bekvemmelighed, uanset hvad det drejer sig om. 
Vi sørger selvfølgelig for levering og montering på din adresse – Helt uden ekstra omkostninger.  Ved et traditionelt køb af en vaskemaskine har man 2 års reklamationsret, hvor imod vi tilbyder livstidsgaranti. 

Hvorfor ikke gøre det så bekvemmeligt som muligt? 

Med livstidsgaranti skal du ikke bekymre dig om problemer der opstår efter de sædvanlige 2 år. Mere end det dækker vores livstidsgaranti også hændeligt uheld, som når noget falder ud af en lomme og ødelægger pumpen. Den type fejl er ikke dækket af de 2 års reklamationsret. 

Et billede af et landskab der bruger vindenergi som grøn energiform fra WhiteOn blog om hvad det koster at leje en vaskemaskine

Miljømæssige fordele ved at leje en vaskemaskine


Vores livstidsgaranti gør at man ikke behøver at købe en ny maskine, hvis skaden skulle ske. 

Vi reparerer maskinen så den ikke skal smides ud, hvilket betyder mindre CO2. 
Affaldsforebyggelse er ifølge Cowi den bedste måde at formindske CO2 på. 
Hvis din maskine ikke kan repareres, sørger vi for en ny til dig, men den gamle bliver ikke smidt ud. Vi prøver ihærdigt at få den lavet, hvis ikke det er muligt sørger vi for at den kan blive genanvendt til reservedele således at de fleste materialer bliver genbrugt. 

Overvejer du at leje en vaskemaskine/tørretumbler? 

Så kan du læse mere om hvad vi tilbyder her. 

Du kan også læse vores ultimative guide til vaskemaskiner her